Care sunt avantajele clinicii noastre VoxDentalCare?

Tratamente fara durere si fara stres, totul se desfasoara intr-un ambient placut si relaxat.
Pacientii nostri sunt intotdeauna in centrul atentiei si ne dedicam intru totul pentru satisfactia lor.
Echipa de medici stomatologi experimentata, care se bucura de recunoastere la nivel national.

Condilografie

Dureri articulare temporomandibulare

Freecorder - aparatul care masoara provenienta durerilor articulare temporomandibulare, solutia ideala pentru bruxism, tinitus, dureri trigemeni.

Suferiti de una din afectiunile urmatoare?

  • dureri articulare temporomandibulare
  • dureri trigeminale,
  • tinitus, sunete in urechi,
  • bruxism, cragmente,
  • blocaj maxilar,
  • dureri de cap,
  • hipersensibilitate,
  • retractii gingivale,
  • tocirea dintilor
  • scrasnit din dinti noaptea

APARATUL pentru MASURAREA DIGITALA A OCLUZIEI SI DETERMINAREA PROBLEMELOR DE ARTICULATIE , CONDILOGRAFIA

Ai dureri de articulatie mandibulara, tinnitus, cragmente, dureri de cap, inexplicabile??? Ramane maxilarul blocat? Ai dureri la masticatie?

Durerile din articulatie provin dintr-o ocluzie(muscatura maxilar/mandibula) defectuoasa. Prin simple masuratori (digitale) ale ocluziei, efectuate prin CONDILOGRAFIE, cu aparatul Blue Fox si realizarea unei gutiere dentare speciale durerile de articulatie si cele de cap se atenueaza pina la disparitia completa. Prin urmare, va invitam sa intelegeti mai bine revolutionarul aparat de masurare digitala a ocluziei, in stomatologie.

Dr Oliver Wendrich
Medic specialist Implantolog
Studii aprofundate de ocluzologie Institutul de Ocluzologie Dortmund
Doctorand Master of Science in Implantology Universitatea Goethe Frankfurt
Vox Dental Care

Instrument revoluționar pentru inregistrarea Articulatiei temporo-mandibulare ATM și diagnostic funcțional.
Elegant, simplu, precis și rapid. Fara dureri sau raze X.

Descoperă progresul in masurarea articulatiei.
Experimenteaza inregistrarea miscarilor mandibulare fara nici un efort. Fara proceduri obositoare. Cu un nivel ridicat de confort al pacientului. Rapid și de încredere. Pentru rezultate mai bune in depistarea problemelor de articulatie

Înregistrare optică cu precizie maximă. Fara radiatii X.
Masuratorile de ocluzie codificate care sunt atașate pacientului sunt verificate recunoscute si decodificate de catre mai multe camere digitale speciale cu computere integrate de inalta performanta. Ele analizeaza datele trimise si proceseaza matematic informatia de reasezare corecta a ocluziei(muscatura maxila/mandibula).
În același timp si unghiul de rotație a modelului este determinat și este efectuată o calibrare dimensionala. Ulterior, poziția fiecărui model este urmărită de 100 de ori pe secundă, în timp real, de la extrem de mare rezoluție la o magnitudine de 1/1000 mm. Toate operațiunile au loc în mod automat.
Prin utilizarea unui arc de referință specific și foarte ușor, mișcările caracteristice ale capului pot fi în mod eficient compensate. Acest arc face legatura intre urechea externa si baza nasului și poate fi atașat în citeva secunde. Miscarile ocluzale sunt masurate cu o rezoluție extraordinar de mare a procedurii fără contact în intervalul de lungimi de undă de lumină, diagnosticul temporo-mandibular a atins in ziua de azi cel mai inalt standard de acuratete, lucru considerat imposibil pina nu demult.

Incredibil de simplu de utilizat.
Este un sistem de cuplare rapidă pentru asamblare, înregistrare și transferul modelului FastLink ®.
Modul dezvoltat FASTLINK ® este un sistem de cuplare rapidă ce facilitează substanțial și accelerează asamblarea si înregistrarea axei articulației legate de modelul de transfer de la articulator cu privire la procedurile de înregistrare convenționale. Arcul de măsurare a mandibulei poate fi atașat rapid și simplu și apoi detașat din nou. Acest lucru se aplică la înregistrarea para-ocluzala cu suprafețe ocluzale libere, precum și înregistrarea peri-ocluzale cu protejarea ocluziei. În același timp, în ambele cazuri, se obține o muscatura extrem de precis (muscatura cu amprenta ocluzala).

Greu de crezut. Dar adevărat.

Pentru prima dată, vom vedea realizarea cu succes a transferului de date de la model la un articulator fără utilizarea separată a unui arc facial , rapid și precis , numai cu ajutorul muscaturii titularului. Numai muscatura cu amprentele ocluzale trebuie să se trimita la laboratorul tehnicianului dentar pentru asamblarea modelului, împreună cu valorile măsurate ale aparatului de masurare care conțin informații complete despre axa legata de transferul de model. Astfel, multe probleme de transport între medicul dentist și laborator sunt , de asemenea, rezolvate .Acestea fiind trimise digital prin e-mail.

In final, valorile masurate sunt decodate si analizate si se realizeaza un aparat ortopedic/ Schiene/( gutiera de repozitionare a articulatiei temporo-mandibulare) care, purtata in fiecare noapte, va readuce cu succes ocluzia defectuasa la ocluzia ideala si ne va indica unde sunt problemele ocluzale ce trebuie ameliorate prin lucrari protetice( coroane ceramice, inlay, incrustatii).

PRETURI:
Masuratori digitale ale ocluziei, condilograf DDI: 100 EUR
Gutiera de repozitionare a ocluziei/Solident Germania: 350 EUR
Scanare digitala: 50 EUR

Care sunt avantajele clinicii noastre VoxDentalCare?

Tratamente fara durere si fara stres, totul se desfasoara intr-un ambient placut si relaxat.
Pacientii nostri sunt intotdeauna in centrul atentiei si ne dedicam intru totul pentru satisfactia lor.
Echipa de medici stomatologi experimentata, care se bucura de recunoastere la nivel national.