Care sunt avantajele clinicii noastre VoxDentalCare?

Tratamente fara durere si fara stres, totul se desfasoara intr-un ambient placut si relaxat.
Pacientii nostri sunt intotdeauna in centrul atentiei si ne dedicam intru totul pentru satisfactia lor.
Echipa de medici stomatologi experimentata, care se bucura de recunoastere la nivel national.

Implant dentar

MegaGen si CAMLOG


Noutate absoluta in Romania! Cel mai cunoscut implant in Europa!
Implantul German CAMLOG doar la Vox Dental Care

Dr Oliver Wendrich, Implantolog specializat la Leipzig si MOI PhD. Univ Goethe Frankfurt ne explica ce reprezinta implantul dentar si importanta lui.

Implantul dentar MegaGen este o interventie chirurgicala prin care se introduce un surub de titan in os pentru a inlocui o radacina a unui dinte. In cazul in care un dinte/molar trebuie extras sau a fost extras din diferite motive, vezi extractia dentara pe www.voxdentalcare.ro  in locul lui se introduce implantul. implantul dentar MegaGen este una din posibilitatile de a te putea face sa zambesti, sa maninci confortabil si sa-ti recapeti increderea in tine.

Implantul dentar MegaGen reprezinta unul dintre cele mai sigure procedee de înlocuire a unui dinte/molar lipsă sau a unui dinte care nu mai poate fi salvat şi urmează să fie extras. Practic, in locul slefuirii a 2 molari/dinti vecini celui afectat si realizata o punte de 3 sau mai multe elemente, se insereaza un implant si o coroana deasupra, neafectind sub nici o forma dintii vecini.

implant1

În urma unei consultaţii la medicul implantolog Dr Oliver Wendrich se stabileşte dacă pacientul este apt pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale de implantare dentară. Pe baza unei radiografii panoramice digitale se masoara densitatea osoasa, latimea osului si, dupa caz, daca este necesara o augumentare de os sau lifting de sinus. In acest caz se poate recomanda efectuarea unui CT .

Procedura în sine constă în introducerea implantului dentar în os, sub anestezie locală. In functie de implantul inserat si gravitatea situatiei/ sinus lift si aditie de os se poate confectiona o lucrare provizorie chiar la 4-5 saptamini de la operatie. Daca situatia nu permite, atunci trebuie sa asteptam pina la 4-6 luni osteointegrarea implantului in os.

implant1

Ulterior, dupa masurarea electronica a gradului de inserare a implantului, periotest, se insurubeaza un formator de gingie (bont de vindecare gingivala) pentru crearea premiselor unei lucrari protetice peste implant, perfect adaptata. Dupa 1 -2 saptamini se insurubeaza in implant o piesa metalica , denumită bont protetic, care va sustine ulterior coroana, puntea sau proteza ce va înlocui dintele sau dinţii lipsă.

Recuperarea după un implant dentar MegaGen este, în cele mai multe cazuri, mult mai rapidă si mai nedureroasa decât în cazul unei extracţii dentare. După perioada de acomodare, dinţii susţinuţi de implanturi vor arăta şi vor funcţiona ca dinţii naturali. La Vox Dental Care puteti opta pentru o coroana pe implant scanata si frezata CAD CAM, chiar in cabinet, care este perfect adaptata ocluziei/muscaturii pacientului.vezi Aparatul de frezare CAD CAM pe www.voxdentalcare.ro

Regulile de igienă orala trebuie respectate cu stricteţe pentru a asigura o durată cât mai lungă a lucrării. Este recomandat să se realizeze un periaj profesional şi un detartraj o dată la şase luni si achizitionarea unui irigator bucal. Vezi oferta anuala www.voxdentalcare.ro

Dintii vecini nu se distrug prin slefuire/pilire, ei ramin intacti. Implantul umple golul lasat de extractie.

Caz real:

1.Lipsa molarilor din cdr 4

2.Faza premergatoare amprentarii

3.Bonturile protetice ,ce vor sustine coroanele definitive

4.Protetica peste implanturi

Care sunt avantajele clinicii noastre VoxDentalCare?

Tratamente fara durere si fara stres, totul se desfasoara intr-un ambient placut si relaxat.
Pacientii nostri sunt intotdeauna in centrul atentiei si ne dedicam intru totul pentru satisfactia lor.
Echipa de medici stomatologi experimentata, care se bucura de recunoastere la nivel national.